LVIA-suunnittelua

ammattitaidolla

Ota yhteyttä

Insinööritoimisto JJMC Oy tarjoaa kattavat LVIA-suunnittelun palvelut uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin kaikkialla Suomessa. Teemme kaikkiin LVI-tekniikan osa-alueisiin liittyvät suunnitelmat asiakaslähtöisesti ja sovittua aikataulua noudattaen.

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

Kokonaisvaltainen palvelu

Osaamisemme kattaa LVIA-järjestelmät ja niiden suunnittelun. Huolehdimme siitä, että saat laadukkaat ja tarpeitasi vastaavat suunnitelmat ennalta sovitussa aikataulussa. Tuomme projektisi tueksi myös vahvaan ammattitaitoon perustuvat näkemyksemme, joiden pohjalta voit tehdä rakentamisen ja kiinteistön kannalta parhaita mahdollisia ratkaisuja. Käytämme työssämme uusimpia suunnitteluohjelmia- ja tekniikoita ja meiltä saat kaikkiin osa-alueisiin liittyvät suunnitelmat tietomallintamalla.

 

Saat meistä kumppanin, joka on tavoitettavissasi projektin alusta loppuun saakka ja ammattilaisina pidämme huolen siitä, että yhteistyö sujuu kaikissa tilanteissa saumattomasti!

Kysy lisätietoja

Toimiva talotekniikan kokonaisuus

LVI-puoleen liittyvät järjestelmät, laitteet ja olosuhdeanturit ovat etenkin modernissa kiinteistössä laaja kokonaisuus. Tätä tekniikkaa on hyvä hallita yhtenäisesti, jotta vältetään eri järjestelmien ristiriitainen toiminta. Kokonaisratkaisun avulla pystymme takaamaan tilojen viihtyvyyden ja energiatehokkuuden. 

Osaamista uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin

Olemme palvelleet asiakkaitamme vuosien varrella monenlaisten kohteiden parissa. Kokemusta on kertynyt runsaasti niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteistakin. Meillä on kokemusta suunnittelusta esimerkiksi hoivatiloihin, toimitiloihin ja kokonaisiin asuinkortteleihin. Teemme myös työmaan LVI-valvontatöitä. 

 

Käy tutustumassa referensseihimme ja kysy lisää!

Tutustu referensseihimme