KAIKKI JÄRJESTELMÄT KATTAVA RAKENNUSAUTOMAATIOSUUNNITTELU

Ota yhteyttä

Toteutamme kaiken talotekniikan huomioivan rakennusautomaatiosuunnittelun.

Kokonaisvaltaisen ratkaisumme avulla varmistat, että järjestelmä

toimii kitkattomasti yhtenä kokonaisuutena.

 

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Energiatehokkuutta rakennusautomaatiosuunnittelulla

Rakennusautomaatio tarkoittaa talotekniikkaan liittyvien teknisten järjestelmien valvomista ja ohjaamista automaattisesti. Sen avulla voidaan ohjata esimerkiksi lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä.

 

Rakennusautomaatiolla varmistat kiinteistön energiatehokkaan toiminnan ja sisätilojen viihtyisyyden vaikuttamalla sen avulla mm. sisäilman lämpötilaan ja laatuun. Rakennusautomaation toiminnalla on siis vaikutuksensa myös ihmisen hyvinvointiin. 

Kysy lisätietoja

Helppoutta rakennusautomaation hallintaan

Erilaisten teknisten järjestelmien ja laitteiden määrä kiinteistöissä on yleisesti kasvanut. Kaikkea tätä on hyvä hallita kokonaisuutena, sillä siten voidaan varmistaa, ettei järjestelmien välillä ole ristiriitoja. Samalla voidaan huolehtia siitä, että järjestelmät toimivat mahdollisimman energiatehokkaasti, mikä taas auttaa säästämään kustannuksissa. Suunnittelemme parhaat mahdolliset ratkaisut edistyneiden työkalujen avulla.

Data avuksi kunnossapidon suunnitteluun

Rakennusautomaatiojärjestelmän avulla voidaan kerätä monipuolista dataa kiinteistöstä. Dataa analysoimalla voidaan seurata ajantasaisesti esimerkiksi ilmanlaatua ja lämpötiloja ja tehdä tarvittavia säätötoimenpiteitä.

 

Pitkältä ajalta kerätyn datan avulla voidaan lisäksi ennustaa kunnossapidon tarpeita. Säännöllisen kunnossapidon avulla järjestelmät puolestaan kestävät koko niiden suunnitellun elinkaaren ajan. Rakennusautomaatiojärjestelmän tuottama data voi myös auttaa ennakoimaan ongelmia ja niiden mukanaan tuomia suurempia korjaustarpeita.

Kysy lisätietoja