Korjausrakentamisen

LVI-suunnittelu

Ota yhteyttä

Meiltä saat myös korjausrakentamiseen liittyvät LVIA-suunnitelmat. Huolehdimme siitä, että esimerkiksi kerrostalojen linjasaneeraukset, julkisten rakennusten saneeraukset ja kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien vaihdot sujuvat jouhevasti.

 

Ota yhteyttä ammattilaisiimme! Tuomme palvelumme luoksesi minne päin Suomea tahansa.

Linjasaneerauksen LVI-suunnittelu

Kerrostalon linjasaneeraus on mittava investointi, mutta siihen kannattaa valmistautua ajoissa. Vanhat putket voivat vuotaa ja aiheuttaa mittaviakin vahinkoja.

 

Suunnittelemme linjasaneerauksen kokemuksella sekä tämän päivän vaatimuksia ja säädöksiä noudattaen. Huomioimme myös hankesuunnitelmassa esitetyt taloyhtiön osakkaiden toiveet. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

Julkisten rakennusten

LVI-saneerausten suunnittelu

Saat meistä luotettavan kumppanin julkisten rakennusten LVI-saneerausten suunnitteluun. Olemme laatineet jo monia asiakaslähtöisiä, kustannustehokkaita ja laadukkaita LVIA-suunnitelmia esimerkiksi hoivatiloihin, päiväkoteihin ja kouluihin.

 

Suunnitelmamme avulla saat mahdollisimman kestävät ja viihtyisät tilat. Pystyt myös parantamaan rakennuksen energiatehokkuutta ja saavuttamaan säästöjä. Käy tutustumassa referensseihimme ja pyydä tarjous!

Referenssejämme

Kiinteistöjen lämmitysjärjestelmien

vaihdon suunnittelu

Energia on yksi kiinteistön suurimmista käyttökulueristä. Lämmitysjärjestelmää uudistamalla voi saavuttaa merkittäviä rahallisia säästöjä. Samalla on mahdollista parantaa asumismukavuutta ja pienentää hiilijalanjälkeä. Saat meiltä valmiin LVI-suunnitelman lämmitysjärjestelmän vaihdon toteuttamiseksi. Kartoitamme kiinteistösi nykytilanteen ja tuomme esiin erilaisia vaihtoehtoja ammatillisen tietotaitomme pohjalta.